Stendi

Bo slik du vil leve

Gabels Park

Midt i bydel Frogner i Oslo finner du et nytt boligkonsept for deg som vil nyte seniorlivet, men fortsatt være aktiv og ha full frihet. Hos Gabels Park kan du bo for deg selv, samtidig som du blir del av et sosialt fellesskap i trygge og trivelige omgivelser.

Pensjonister som spiller golf.

Når du bor hos Gabels Park kan du leve akkurat det livet du ønsker deg.

Nyoppussede leiligheter i hjertet av Frogner

Stendi har 80 leiligheter i Gabels gate 38, bestående av både 2- og 3-roms boenheter fra 46 kvm til 78 kvm. Alle har egen balkong, store vinduer og lyse flater. Her kan du sette ditt personlige preg på boligen med dine egne møbler. Du kan velge mellom tre leilighetstyper:

I disse nyoppussede leilighetene bor du omgitt av aktive mennesker, og det er postkontor, frisør, apotek, helsetjenester, vinmonopol, butikker, rikt kafétilbud, gallerier, restauranter og kino i umiddelbar nærhet. Turgåere og mosjonister finner marinaen ti minutter unna, og det er kort vei til turområdene på Bygdøy.

Unikt og bredt tilbud

Som leietaker ved Gabels Park, får du tilgang på en mengde fellesgoder. Disse inkluderer alt fra renhold og sosiale tiltak, til trening og trygghetskonsept. En god del av fellesgodene er inkludert i leien, mens andre tilpasses individuelle behov. Her er du velkommen til å bo så lenge du vil. Vi gjør det vi kan for at du skal trives.

Eldre mann med iPad.

Gabels Park lar deg leve en urban livsstil, sentralt i Oslo.

En aktiv hverdag

Hos Gabels Park legger vi til rette for at du skal få mest mulig ut av hver dag. I tillegg til en rekke sosiale tilbud, har vår fysioterapeut fellestrening med leietakerne to ganger i uken. Du som ønsker mer fysisk aktivitet kan naturligvis trene når det passer for deg, og bestille fysioterapeut til andre tider enn fellestreningen.

Les alt om fysioterapi hos Gabels Park

Alltid trygg hos Stendi

Gabels Park ønsker at alle leietakerne skal føle seg trygge, og derfor har vi helsepersonell tilgjengelig døgnet rundt. Vi har også trygghetsalarmer med GPS inkludert i leieprisen. Alarmen er utstyrt med toveiskommunikasjon, og du møter alltid kvalifisert helsepersonell på den andre siden.

Leilighetene som ferdigstilles og leies ut fortløpende er oppgradert til dagens standard på alle områder. Dette inkluderer komfyrvakt og et moderne alarmanlegg, og vi kan tilrettelegge med velferdsteknologi etter behov.

Hjemmesykepleie og praktisk bistand

Stendi leverer hjemmetjenester av høy kvalitet. Vårt fokus er å gi deg den servicen du fortjener, med kvalifisert helsepersonell. Sammen med deg setter vi opp en skreddersydd plan, og du kan være trygg på at den samme personen dukker opp hver gang – til avtalt tid.

Som mottaker av hjemmetjenester fra Stendi er det du som bestemmer, og vi kan raskt endre tilbudet etter dine ønsker. Det kan være perioder hvor behovene dine endrer seg, som eksempelvis etter operasjon. I slike tilfeller kan også vår fysioterapeut hjelpe deg med trening, terapi og videre treningsprogram.

Stendi Hjemmetjenester har også et bredt tilbud innen praktisk bistand, som strekker seg langt utenfor dørene til Gabels Park. Dette kan være både kortvarig og langvarig hjelp til praktiske gjøremål som handleturer, rengjøring og følgetjenester for å nevne noen.

Hjelpepleier hos Gabels Park.

Vi hos Gabels Park hjelper deg med alt du trenger i hverdagen, enten gjøremålene er store eller små.

Alt under ett tak, i én leiekontrakt

Beboerne i Gabels gate 38 har altså en rekke fordeler inkludert i leien, samt tilbud om flere tjenester i umiddelbar nærhet. Her er en liste med de mest populære:

 • Ukentlig rengjøring, TV og internett inkludert i husleien
 • Egen fysioterapeut som tilbyr fellestrening to ganger i uken
 • Fastlege som nærmeste nabo. Kundekoordinator hos Gabels Park fikser legetimer og lignende for alle beboere.
 • Husvert og fast personale som er tilgjengelig for service og hjelp til praktiske gjøremål
 • Trygghetskonsept for de som ønsker. Trygghetsalarm med øyeblikkelig varsling til døgnbemannet alarmsentral
 • Felles dagligstue med kjøkken, som kan benyttes til egne sammenkomster
 • Sosiale aktiviteter som arrangeres ukentlig, eksempelvis et felles måltid en gang i uken
 • Privat hjemmetjeneste (praktisk bistand og sykepleie) som står klar til leietakeren etter bestilling
 • Tur- og hobbygrupper som inviterer til felles samlinger, utflukter og kulturarrangementer
 • Individuell personlig trening og fysikalske behandlinger etter bestilling
 • Gjesteleilighet som kan leies når man får besøk

Som leietaker er du velkommen til vår felles dagligstue med kjøkken, og denne kan benyttes til egne sammenkomster. Det sosiale står sterkt i Gabels Park, og de som vil samles i dag for blant annet film- og operakvelder, bowling, sjakk og bridge. I en lengre tid har det også blir arrangert onsdagssuppe, grøt på lørdag og vaffelsøndag.

Flertallet av våre leietakere bor her på langtidsleie, men det er også mulig å bo hos Gabels Park på kortere basis. Det viktigste for oss er å tilby deg et sted hvor du kan nyte tilværelsen, i et ryddig leieforhold som er spesialtilpasset dine behov. Her kan du ta del i sosiale aktiviteter, treninger og måltider, men også trekke deg tilbake når du vil løse verdensproblemer på egen hånd.

Ta kontakt med vår husvert Morten Østerhus for uforpliktende prat, eller avtal visning ved å sende oss en forespørsel.