Stendi

Feriebolig og korttidsopphold

Det er fullt mulig å ta seg en velfortjent ferie i Gabels Park, eller å besøke oss på korttidsbasis. Vi har flere møblerte leiligheter for ulike typer korttidsopphold.

I Gabels Park disponerer du en egen leilighet, og ikke enkeltrom som på hotell eller i helsehus. Leilighetene er hjemmekoselig innredet, og alle har kjøkken, bad og balkong. Frokost, lunsj, middag og kveldsmat er inkludert, og kan nytes i vår restaurant «Det glade bord» eller i egen stue. Noen av våre leiligheter har to soverom, og det fins også en pårørendeleilighet som kan reserververes ved besøk.

Feriebolig i Gabels Park

Les mer om Det Glade Bord
Fysioterapi på Gabels Park

Rehabilitering og fysioterapi

Har du vært uheldig og skadet deg eller har gjennomgått en planlagt operasjon, er korttidsopphold i Gabels Park en trygg og enkel løsning. Har du behov for hjelpemidler kartlegges dette i forkant, slik at det er på plass før ankomst. Dersom du trenger fysioterapi kan våre dedikerte fysioterapeuter skreddersy et individuelt tilpasset trenings- og behandlingsopplegg. I tillegg har vi faste gruppetimer på huset og et treningsrom som kan benyttes fritt.

Les mer om fysioterapi

Bo der det skjer

Gabels gate 38 ligger midt i hjertet av Frogner bydel, og nærområdet har et rikt service- og kulturtilbud. Koselige fortauskafeer og restauranter ligger like utenfor, og velger du å ta bena fatt, ligger Oslofjorden, Frognerstranda og populære Vigelandsparken i gangavstand. Foretrekker du kollektivtransport, finnes buss og trikk et steinkast unna, og du befinner deg raskt blant byens mange severdigheter.

Oslofjorden

Frognerkilen. Foto: VisitOSLO/Tord Baklund

Les mer om nærområdet
Frognerparken Trygghetsalarm

Frihet med trygghetsalarm

Vi har bred erfaring med å tilrettelegge opphold for hver enkelt. Noen klarer seg fint på egenhånd og vil utforske hovedstaden, andre har behov for trygghetsskapende tilsyn eller hjemmesykepleie. Vi gjør vårt ytterste for at det skal føles trygt og godt å bo i Gabels Park, uansett behov, og du kan være sikker på å være i de beste hender. Alle beboere blir utstyrt med mobil trygghetsalarm med GPS-signal, slik at hjelp kan tilkalles hele døgnet – også når man ferdes utomhus.

Priser korttidsopphold

Feriebolig og opphold på korttidsbasis koster 3200 kr per døgn for én person, og 4000 kr per døgn for to personer.

Minimumsopphold er 2 døgn.

Bestill ditt korttidsopphold her