Stendi

Standard 2-roms leilighet

Disse leilighetene har et bruksareal på ca 46 kvm, og de inneholder følgende:

  • Stue med store vinduer som gir mye lys
  • Øst- eller vestvendt balkong
  • Kjøkken med to valgfrie hvitevarer (komfyr, oppvaskmaskin eller kjøleskap)
  • Bad med store, hvite fliser og plass til vaskemaskin
  • Soverom eller sovealkove
  • Gang med plass til skap

Ukentlig rengjøring, trygghetsalarm, internett og TV er inkludert i husleie for alle leilighetene. Pris per måned 21 900 kroner.

Det skrives en standard leiekontrakt ved innflytting.

Kontakt oss for privat visning
Bilde av en standard 2-roms hos Gabels Park

Bilder av leiligheten

Plantegning av en standard 2-roms med balkong hos Gabels ParkKoselig stue med plass til flere sittegrupperGod plass til både sofa og lenestol i stuenHyggelig spisekrok ved kjøkkenetRomslig soverom med flere bruksmuligheterHer sover man godtSoverommet har plass til garderobeskapTrivelig arbeidsplass med godt lysinnslippSjarmerende balkong som innbyr til hyggeBad med lyse fliser og innfellbare dusjveggerVegghengt toalett og opplegg for vaskemaskinEntré

Disse leilighetene finnes i to varianter, med enten soverom eller sovealkove.

Se våre andre leiligheter

Gabels Park består av 80 lyse og trivelige leiligheter på beste vestkant i Oslo. Nærområdet byr på det beste fra både by og natur. De fleste av våre leietakere er langtidsbeboere, men vi tilbyr også korttidsopphold og feriebolig.

Du står fritt til å innrede leiligheten med egne møbler. På badet finner du store, lyse fliser, og det er opplegg for vaskemaskin.

Alle leilighetene er utstyrt med mobil trygghetsalarm med GPS-signal, tilknyttet døgnåpen alarmsentral. Det er heis i bygget, og leilighetene kan utstyres med hjelpemidler og annen velferdsteknologi etter behov.

Vår husvert og servicepersonale er tilgjengelig 24 timer i døgnet, og legger alltid til rette for gode hverdager. Det skrives en standard leiekontrakt ved innflytting.