Stendi

Stor 2-roms leilighet

Disse leilighetene har en større stue enn en standard 2-roms, og et bruksareal fra 53-63 kvadrat. De inneholder følgende:

  • Stue med store vinduer som gir mye lys
  • Øst- eller vestvendt balkong
  • Kjøkken med to valgfrie hvitevarer (komfyr, oppvaskmaskin eller kjøleskap)
  • Bad med store, hvite fliser og plass til vaskemaskin
  • Soverom med plass til garderobeløsning
  • Gang med plass til skap

Ukentlig rengjøring, trygghetsalarm, internett og TV er inkludert i husleie for alle leilighetene. Pris per måned 27 900 kroner.

Det skrives en standard leiekontrakt ved innflytting.

Kontakt oss for privat visning
Stor 2-roms i Gabels Park

Bilder av leiligheten

Disse bildene er tatt i en standard 2-roms, og avvik vil forekomme. Plantegningen på første illustrasjon i bildegalleriet under viser reell planløsning, men stuen i en stor 2-roms er større enn på buldene. Nye bilder fra leiligheten vil bli publisert.

Plantegning av en stor 2-roms med balkong hos Gabels ParkStue med plass til flere sittegrupper. Stuen er større enn avbildet.God plass til både sofa og lenestol i stuenHyggelig spisekrok ved kjøkkenetRomslig soverom med flere bruksmuligheterHer sover man godtSoverommet har plass til garderobeskapTrivelig arbeidsplass med godt lysinnslippSjarmerende øst- eller vestvendt balkongBalkongen innbyr til hyggeBad med lyse fliser og innfellbare dusjveggerVegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin

Se våre andre leiligheter

Gabels Park består av 80 lyse og trivelige leiligheter på beste vestkant i Oslo. Nærområdet byr på det beste fra både by og natur. De fleste av våre leietakere er langtidsbeboere, men vi tilbyr også korttidsopphold og feriebolig.

Du står fritt til å innrede leiligheten med egne møbler. På badet finner du store, lyse fliser, og det er opplegg for vaskemaskin.

Alle leilighetene er utstyrt med mobil trygghetsalarm med GPS-signal, tilknyttet døgnåpen alarmsentral. Det er heis i bygget, og leilighetene kan utstyres med hjelpemidler og annen velferdsteknologi etter behov.

Vår husvert og servicepersonale er tilgjengelig 24 timer i døgnet, og legger alltid til rette for gode hverdager. Det skrives en standard leiekontrakt ved innflytting.