Stendi

Stor 3-roms leilighet

Disse leilighetene har et bruksareal på 78 kvadrag, og inneholder følgende:

  • Stue med store vinduer som gir mye lys
  • Øst- eller vestvendt balkong. Noen endeleiligheter har to balkonger
  • To soverom med ulike størrelser, begge med plass til garderobeløsning
  • Kjøkken med komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap
  • Bad med store, hvite fliser og plass til vaskemaskin
  • Gang med skyvedørsgarderobe

Ukentlig rengjøring, trygghetsalarm, internett og TV er inkludert i husleie for alle leilighetene. Pris per måned 32 900 kroner.

Det skrives en standard leiekontrakt ved innflytting.

Kontakt oss for privat visning
Bilde av en stor 3-roms hos Gabels Park

Bilder av leiligheten

Plantegning av 3-roms endeleilighet med to balkonger.Stor og romslig stue med store vindusflater.Plass til stor sittegruppe og øvrig møblement.Utgang til balkong fra stue, og plass til spisebord.Øst- eller vestvendt balkong.Kjøkken og spisestue har godt lysinnlipp fra store vindusflater.Koselig spisekrok med plass til stort spisebordDu kan velge å nyte maten innendørs eller ute på balkongen.Kjøkken med alle hvitevarer inkludert.Hovedsoverommet er i tilknytning til stuen.Stort hovedsoverom med plass til garderobeløsningSoverom nummer to har flere innredningsmuligheter.Plass til enkel- eller dobbeltseng, og fungerer fint som gjesterom.Lyst og hyggelig bad med innfellbare dusjvegger.Badet har lyse fliser og vegghengt toalett.Entré med skyvedørsgarderobe.

Se våre andre leiligheter

Gabels Park består av 80 lyse og trivelige leiligheter på beste vestkant i Oslo. Nærområdet byr på det beste fra både by og natur. De fleste av våre leietakere er langtidsbeboere, men vi tilbyr også korttidsopphold og feriebolig.

Du står fritt til å innrede leiligheten med egne møbler. På badet finner du store, lyse fliser, og det er opplegg for vaskemaskin.

Alle leilighetene er utstyrt med mobil trygghetsalarm med GPS-signal, tilknyttet døgnåpen alarmsentral. Det er heis i bygget, og leilighetene kan utstyres med hjelpemidler og annen velferdsteknologi etter behov.

Vår husvert og servicepersonale er tilgjengelig 24 timer i døgnet, og legger alltid til rette for gode hverdager. Det skrives en standard leiekontrakt ved innflytting.