Stendi

Stor 2-roms leilighet

Våre store 2-roms leiligheter har en større stue, og har et bruksareal fra ca 53 til 63 kvm. De inneholder følgende:

  • Stue med store vinduer som gir mye lys
  • Balkong
  • Kjøkken med to valgfrie hvitevarer (komfyr, oppvaskmaskin eller kjøleskap)
  • Bad med store, hvite fliser og plass til vaskemaskin
  • Gang med plass til skap

Ukentlig rengjøring, internett og TV er inkludert i husleie for alle leilighetene. Pris per måned fra 27 900 kroner.

Kontakt oss for privat visning
Bilde av en standard 2-roms hos Gabels Park

Bilder av leiligheten

Disse bildene er tatt i en standard 2-roms, og avvik vil forekomme. Rommene i en stor 2-roms vil være noe større og er i tråd med plantegningen på første illustrasjon i bildegalleriet under. Nye bilder fra leiligheten blir publisert fortløpende.

Plantegning av en stor 2-roms med balkong hos Gabels ParkGangen i en stor 2-roms hos Gabels ParkBaderom i en stor 2-roms hos Gabels ParkBaderom i en stor 2-roms hos Gabels ParkStue i en stor 2-roms hos Gabels ParkStue i en stor 2-roms hos Gabels ParkStue i en stor 2-roms hos Gabels ParkSoverom i en stor 2-roms hos Gabels ParkSoverom i en stor 2-roms hos Gabels ParkKontor på soverommet i en stor 2-roms hos Gabels ParkSjarmerende balkong i en stor 2-roms hos Gabels ParkOmrådet rundt en stor 2-roms hos Gabels Park

Se våre andre leiligheter

Gabels Park består av 80 leiligheter som renoveres i 2018, og leies ut fortløpende. Disse består av 2-roms fra 46 kvm til 55 kvm, og store 3-roms på 78 kvm.

Alle leilighetene har egen balkong, og har store vindusflater som gir lyse og trivelige rom. På balkongen har du sol enten på morgen og formiddag, eller ettermiddag og kveld. Leilighetene er tett tilknyttet det beste fra både by og natur. Fra øverste etasje har også 1-2 leiligheter utsikt over Oslofjorden.

På badet finner du store, lyse fliser, og det er nye gulv i hele leiligheten. Resten av leiligheten står du fritt til å innrede med egne møbler. Når du flytter inn hos oss, skriver vi en standard leiekontrakt.

Hos Gabels Park setter vi det sosiale høyt. Derfor arrangerer vi ofte flere fellesarrangementer, og serverer middag seks ganger i uken fra kafeen vår.