Stendi

Trygghetsalarm

Trygghet gir frihet

Få trygghet i hverdagen. Trygghetsalarmen fra Stendi er inkludert for alle som flytter inn i våre leiligheter i Gabels gate, men den er tilgjengelig for alle. En trygghetsalarm gir trygghet for både brukeren og deres pårørende, og med trygghet følger også frihet. For begge parter.

Uttrykket «alarm» kan virke voldsomt for alle de som føler at de ikke trenger å varsle helsepersonell ved hvert tilfelle. Trygghetsalarmen fra Stendi gir deg muligheten til å velge hvor samtalen går når du trykker på knappen. Dette betyr at du kan ha en ektefelle, datter, sønn eller venn på den andre enden. Ofte er det jo slik at det er en av disse som best vet hva du trenger.

Trygghetsalarm fra Stendi

Hjemmetjenester hos Stendi med trygghetsalarm

Trygghet til å leve

For 400 kroner i måneden får du tryggheten du trenger til å leve ditt liv. Den er en liten radiosender som setter deg i kontakt med vår døgnbemannede vaktsentral. Der får du snakke med kvalifisert helsepersonell, som kan bistå med støtte eller sende hjelp. Det lille grønne apparatet er diskret, og kan fint bæres på innsiden av skjorten.

Hos Stendi har vi lang erfaring med trygghetsalarmer, og her må du ikke gjennom noen behovsprøving i forkant. Hvis du ønsker en ekstra trygghet i hverdagen, er det vi som kan hjelpe deg med nettopp det.

Les mer og bestill