Eldre mann får målt blodtrykket

Vårt helsefaglige team består av dedikerte helsefagarbeidere og erfarne pleieassistenter som bistår ut fra dine behov, og er tilgjengelige hele døgnet. Har du vedtak om hjemmetjenester fra det offentlige, vil du motta dette på vanlig måte i din leilighet i Gabels Park, men kan fint supplere med bestillinger fra Gabels Park etter eget ønske.

Med vår trygghetsalarm for beboere, som fungerer like godt i leiligheten som når du beveger deg utendørs, er hjelpen alltid bare et tastetrykk unna.

Tjenester fra noen du kjenner

Et av våre største fortrinn, er at vi kjenner deg som beboer. Og du kjenner oss. Tjenestene blir levert på dine premisser, til avtalt tid. Du kan være sikker på kvaliteten, og på at du alltid blir møtt av noen du stoler på.

Vi er opptatt av kontinuitet i leveransen av hjemmetjenester, og du møter de samme menneskene hver gang – som vet hvordan du vil ha det. 

Sykepleier hjelper en eldre kvinneEldre kvinne og pleier i en samtale

Friskere med fysisk aktivitet

Vi vet at aktive hverdager gir friskere og gladere seniorer! Derfor tilbyr vi fellestrening med fysioterapeut to ganger i uken, inkludert i husleien. Vårt velutstyrte trimrom står også alltid til disposisjon.

Har du langvarige fysiske plager, kan du gjøre direkte avtale om fysioterapibehandling med en av våre dyktige terapeuter. Fysioterapeuten kan tilpasse fysikalsk behandling og individuelt treningsopplegg, som kan hjelpe deg å gjenvinne funksjonsevne eller bidra til å lindre eller fjerne smerte.

Eldre kvinne trener med strikkEldre mann får fysioterapi

Våre fysioterapeuter er spesialister på behandling og forebygging av muskel- og skjelettplager, og har inngående kunnskap om anatomi, fysiologi, bevegelses- og sykdomslære.

Priser på våre helsetjenester

  • Hjemmesykepleie fra 610,- per time
  • Praktisk bistand fra 610,- per time

Ta kontakt