Kvinne i parken med trygghetsalarm rundt halsen

Med vår mobile trygghetsalarm og tilgang på kompetent helsepersonell – døgnet rundt, syv dager i uken – får du som beboer i Gabels Park en trygghetspakke fra øverste hylle. Det gir ekstra frihet og ro for både deg og dine pårørende.

Alle beboere i Gabels Park har trygghetsalarm inkludert i husleien, og skulle du ha behov assistanse vil helsepersonell rykke ut – hvor enn du befinner deg, uten ekstra kostnad.

Gabels Parks trygghetspakke

Kvalifisert helsehjelp fra folk som kjenner deg

  • Gabels Park har alltid tilgjengelig helsepersonell på huset, og våre dedikerte sykepleiere, helsefagarbeidere og fysioterapeuter kjenner samtlige beboere på huset. Når du trenger det vil du få bistand fra kompetenent personell som kjenner deg og din situasjon.

Et tastetrykk unna

  • Vår døgnbemannede alarmsentral er alltid tilgjengelig. Når behovet oppstår får du snakke med vårt helsepersonell, som kan bistå med støtte eller rykke ut for å gi deg hjelpen du trenger.

Rask responstid

  • Med helsepersonell allerede på huset, vil bistanden alltid komme raskt når det trengs. Dette gjelder uavhengig av om du befinner deg i din leilighet, eller om du er på spasertur eller på en kafé i nærområdet.

Sikkerhet hvor enn du ferdes

Det lille apparatet er diskret, og kan fint bæres som et smykke rundt halsen eller som en klokke rundt håndleddet. Trygghetsalarmen er en liten radiosender med innebygget GPS-signal, som setter deg i kontakt med vår døgnbemannede vaktsentral. Der får du snakke med kvalifisert helsepersonell, som vet nøyaktig hvor du befinner deg dersom du har behov for hjelp.

Les også: Vårt tilbud, våre leiligheter 

Les også: Personlig helseoppfølging 

Du kan også varsle familie

Med vår trygghetsalarm kan du også varsle familie eller andre nærstående, hvis du ønsker å søke råd hos dine nærmeste før helsepersonell varsles. Dette betyr at du kan ha en ektefelle, datter, sønn eller venn på den andre enden. Ofte er det slik at de som står deg nær, best vet hva du trenger. Skulle noen av dem være utilgjengelige, får du hjelp fra vår vaktsentral.

Alle beboere i Gabels Park får naturligvis full opplæring i bruk av trygghetsalarmen ved innflytting. Skulle det være noe du lurer på angående apparatet, er det bare å kontakte en av husvertene eller servicepersonellet på huset.

Ta kontakt